Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: این دانشگاه در صدد است تا از تجربه حضور دیپلمات‌های ورزیده کشور که به دیپلماسی علم و مقاومت واقفند، بهره گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی در مراسم معارفه علاءالدین بروجردی معاون جدید بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز برگزار شد، گفت: سؤال مهمی که در حوزه امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی مطرح است، این است که چرا این دانشگاه اصرار دارد از دیپلمات‌های ورزیده کشور در حوزه دیپلماسی الهام بخش و دیپلماسی مقاومت بهره ببرد؟

وی با تأکید بر اینکه دیپلماسی علم، بخشی از دیپلماسی عمومی کشور است، گفت: در 40 سال گذشته هر کجا که به اهل فن رجوع نشده و تنها از دانشگاهیان که از دور دستی بر آتش داشته‌اند، استفاده شده، موفقیتی به دست نیامده که این موضوع اهمیت استفاده از متخصصان و خبرگان را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در تمام کشورهای پیشرفته، دیپلماسی علمی بخشی از دیپلماسی عمومی و دیپلماسی رفتار با کشورهای دیگر است. لذا با توجه به اهمیت این موضوع، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نهادی که 40 درصد از آموزش عالی و آموزش عمومی کشور را برعهده دارد، در صدد است تا از تجربه حضور دیپلمات‌هایی که به دیپلماسی علم و مقاومت واقفند و به آن اعتقاد دارد، بهره‌گیرد.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه این دانشگاه همواره در چند سال گذشته از دیپلمات های ورزیده در حوزه بین‌الملل خود بهره برده است، گفت: اگر این اتفاق در دانشگاه رخ نمی داد، در شرایط پیچیده خارج از کشور نمی توانستیم به توفیقی دست یابیم.

لزوم وجود دیپلماسی الهام بخش در دانشگاه

وی با تأکید بر اهمیت وجود دیپلماسی الهام بخش، گفت: الهام بخشی به عنوان راهبرد نظام علمی در بخش بین الملل از سوی مقام معظم رهبری در بند 6 سند ابلاغیه حوزه علم و فناوری بسیار مورد تأکید قرار گرفته و همین امر اهمیت آن را دو چندان می‌کند. در واقع نگاه علمی شمال به جنوب که در گذشته تاریخی نظام سلطه وجود داشته، تنها با دیپلماسی فعال علمی الهام بخش می‌تواند جایگزین شود که این موضوع باید در دانشگاه انجام شود و نیازمند حضور خبرگان این راه است.

دکتر ولایتی به عنوان سرآمد دیپلماسی در دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دکتر ولایتی به عنوان سرآمد دیپلماسی در دانشگاه آزاد اسلامی حضور فعال دارند، گفت: دکتر ولایتی همواره در دیپلماسی مقاومت به عنوان یک فرد شاخص شناخته شده هستند و اولین فردی که ازسوی ایشان به حوزه بین‌الملل دانشگاه معرفی شد، مهندس شیخ عطار بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مهندس شیخ عطار در زمان مسئولیت خود در دانشگاه، نگاه دیپلماسی ایده آل گرا و عمل گرا داشت، گفت: وی اقدامات بسیار خوبی از تدوین سند راهبردی حوزه بین‌الملل تا افزایش دو برابری تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه را در کارنامه خود دارد. مهندس شیخ عطار با نگاه مثبت و دیپلماسی فعال و الهام بخش وظایف محوله خود در دانشگاه را انجام داد.

دانشگاه آزاد اسلامی دارای یک سازوکار جذب دانشجوی خارجی است

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه نظام توسعه دانشجو به یک‌باره در دانشگاه به وجود نیامد، گفت: مهندس شیخ‌عطار در این زمینه فعالیت‌های مثبتی از جمله تأسیس دفاتر جذب و هدایت دانشجوی خارجی و پیگیری مسائل دانشجویان خارجی را انجام داده و امروز دانشگاه آزاد اسلامی دارای یک سازوکار جذب دانشجوی خارجی است و این امر اتفاقی در دانشگاه صورت نگرفته است. مهندس شیخ عطار توانست مسیر اشتباه واحدهای خارجی در گذشته را اصلاح کرده و با رسیدگی به امور شفاف سازی را در دستور کار واحدهای بین‌الملل قرار دهد. وی با تمام وجود ایستادگی کرد تا شعب خارجی دانشگاه آزاد اسلامی، شعب حیات خلوت نباشند و این امر از افتخارات وی است.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مهندس شیخ‌الاسلام، گفت: مرحوم شیخ‌الاسلام اسوه دانش، عمل و اخلاق بود. وی ضمن تسلط به دانش دیپلماسی، از مهارت بالا و بینش فوق‌العاده‌ای برخوردار بود. تمام کسانی که ایشان را از نزدیک می‌شناختند اعتراف دارند که یک دیپلمات انقلابی بود و برای ما سعادتی بود که در بازه پایانی عمر ایشان از حضورشان بهره‌مند بودیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد: حوزه بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور علاءالدین بروجردی و با ترکیبی از علم و عمل بتواند در خدمت نظام اسلامی بوده و در پیشرفت علمی کشور تأثیرگذار باشد.

دکتر طهرانچی با اشاره به یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: ایشان اخیراً فرموده‌اند که سیاست آمریکا در میان مدت، محدودیت ایران اسلامی در پیشرفت علمی است و این یعنی علم به حوزه سیاست وارد شده و باید در دانشگاه‌ها در این زمینه تمام توان خود را به کار بریم تا مانع از توقف پیشرفت علمی شویم.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی علاءالدین بروجردی دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حوزه بین الملل دانشجوی خارجی دیپلماسی علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سهیل شکری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در مراسم  بزرگداشت مقام معلم و استاد با اشاره به چشم‌انداز و تحولات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در سال‌های اخیر تحولاتی در این دانشگاه رخ‌داده که این تحولات منجر شده، دانشگاه نگاه صرفاً آموزشی را به یک نگاه جامعه‌تری تبدیل کرده و نقش اساسی در جامعه برای حل مسائل و مشکلات جامعه ایفا کند.

وی افزود: در دوره جدیدی که این تحولات در حال رقم خوردن است، شاهد اتفاقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم ازجمله راه‌اندازی دانشکده‌های مهارتی، کارآفرینی و اتفاقات بزرگی که در حوزه اقتصادی دانشگاه منجر تولید دانش از ثروت شده و وابستگی به شهریه دانشجو را کمتر کرده تا دانشگاه بتواند بدون اینکه شهریه‌ها را متناسب با تورم افزایش دهد، فضای تحصیل و آموزش برای همه اقشار جامعه فراهم کند.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان بیان کرد: اعتقاد ما این است یک دانشگاه اجتماعی هستیم،  باید در دانشگاه آزاد اسلامی امکان تحصیل برای همه اقشار در این دانشگاه فراهم شود و برای پیشبرد اهداف و ایجاد این تحولات نیازمند کمک و مشارکت بیشتر همکاران هستیم.

شکری با بیان تحولات در نسل جدید عنوان کرد: با توجه به تغییر نسلی که در جامعه صورت گرفته، معلمان و استادان باید متناسب با نسل جدید سطح آموزش و پژوهش متفاوتی داشته باشند؛ زیرا نسل جدید درخواست آموزش و پژوهش متفاوتی نسبت به دهه‌های قبل دارند و اگر شناخت کافی نسبت به نسل جدید نداشته باشیم، فعالیت‌ها را متناسب با این نسل برنامه‌ریزی نکنیم مطمئناً از تحولات و تغییراتی که در آموزش عالی دنیا در حال رخ دادن است عقب می‌مانیم.

وی مطرح کرد: اگر در دنیا برای استاد و معلم جایگاهی ویژه تعریف شده فقط به دلیل اثرگذاری اوست. اثرگذاری استاد در زندگی دانشجو و در جهان‌بینی او مؤثر است. اساس و پایه دانشگاه روی منزلت و شأن استاد نهاده شده و اگر این دانشگاه قدر و شأنی در جامعه و آموزش عالی دارد به دلیل تلاش‌های تک‌تک همکارانی بوده که در حوزه آموزش پژوهش در همه حوزه‌ها کمک می‌کنند و هر دستاورد و نامی که دانشگاه دارد از تلاش همه همکاران هیئت علمی و استادانی ست که در این دانشگاه تلاش می‌کنند.

پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف مرهون تلاش‌های جامعه استادان و معلمان است

فرماندار شهرستان لاهیجان با اشاره به رسالت آموزش عالی گفت: وظیفه و رسالت دانشگاه و محیط‌های علمی تربیت نسل‌ها و تربیت علمی در حوزه‌های مختلف است و پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف مرهون تلاش‌های جامعه استادان و معلمان ماست. جامعه‌ای به رشد و پیشرفت می‌رسد که دانشگاه‌ها و مدارس حتماً در آن نقش مؤثری دارند و برای تقویت دانش آموزان و در مقاطع دانشگاهی استادان نقش برجسته‌ای در حوزه پیشرفت کشور دارند.

روح‌الله بخشی‌نژاد اضافه کرد: به اذعان خیلی از سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی امروز کشور ایران یک کشور پیشرفته‌ای در حوزه‌های هسته‌ای، پزشکی تکنولوژی و خیلی از حوزه‌هاست و این پیشرفت سهم جامعه فرهنگی و استادان و دانشمندان است. امروز جمهوری اسلامی ایران در حوزه نظامی توانمند و قوی بوده و هیچ کشوری در دنیا نمی‌تواند نگاه چپ به ما بکند؛ اما در حوزه فرهنگی و جنگ نرم باید اثرگذار بوده و بصیرت و آگاهی لازم را داشته باشیم.

وی از استادان و معلمان که در ساحت مقدس فرهنگی و آموزش و تعلیم و تربیت دانشجویان و دانش‌آموزان جامعه تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم.

به گزارش آنا، در پایان مراسم با رأی‌گیری از دانشجویان از استادان نمونه و منتخب دانشگاه آزاد اسلام واحد لاهیجان با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند