Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، رشید قربانی در اولین نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان که با حضور استاندار کردستان برگزار شد با اشاره به آغاز بهره برداری از شبکه آموزشی شاد در مدارس دوره ابتدایی استان از هفته جاری، اظهار داشت: با پیگیری مستمر مسئولان و دست اندرکاران امر، تاکنون بیش از ۳۰ درصد دانش آموزان دوره ابتدایی استان در شبکه شاد وارد شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شبکه شاد محیطی ایمن و ایزوله با ویژگی های خاص می باشد که پلتفرم آن به آموزش و پرورش اختصاص دارد، افزود: با بهره برداری کامل از این شبکه، فعالیت های دانش آموزان در قالب این بستر تداوم خواهد داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان بهره برداری از این شبکه را نیازمند تمهید مقدمات، پیگیری متولیان امر در مدارس، آموزش و اطلاع رسانی به دانش آموزان و اولیای گرامی دانست و ادامه داد: صدا و سیمای مرکز استان می تواند با تهیه و پخش راهنمای استفاده اولیا و دانش آموزان از شبکه شاد، ما را در اجرای هر چه بهتر این فرایند کمک کند.

قربانی در ادامه خواستار همکاری صدا و سیما در بازپخش برنامه های درسی پایه اول ابتدایی و پایه دوازدهم از طریق سیمای استان شد و یادآور شد: شرکت مخابرات استان نیز با افزایش پهنای باند اینترنت و اتصال مدارس به شبکه ملی اینترانت می تواند به آموزش مجازی دانش آموزان کمک کند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه آموزشی شاد مدارس ابتدایی آموزش و پرورش دانش آموزان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:متاسفانه در گذشته مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد و سیستم آموزشی به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان تنها به دنبال تست‌های کنکور بودند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مهدی کاظمی امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه استانی خوزستان در محل تالار امام خامنه‌ای اهواز اظهار داشت: نقش تربیتی معلم در کنار نقش اصلی آن که آموزش‌دهنده علوم مختلف است بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه جذب معلم از جمله اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است گفت:  در سال گذشته با تغییر رویکرد در جذب نیروی معلم تلاش شد تا افرادی که شایستگی و توانمندی تحصصی و حرفه‌ای به کار گرفته شوند.

کاظمی اظهار کرد: معلم اصلی‌ترین عنصر در نظام تربیت و تعلیم است و بدون این قشر فرهیخته این وزارتخانه دیگر معنایی ندارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معلم در کنار آموزش درس در تعلیم مهارت‌های زندگی نیز بسیار اثر گذار است ادامه داد: نقش تربیتی معلم در کنار نقش اصلی آن که آموزش‌دهنده علوم مختلف است بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: دانش‌آموز از کلام و رفتار معلم تاثیر می‌گیرد و این تاثیرپذیری تا سال‌ها در ذهن دانش‌آموز باقی خواهد ماند.

امیدآفرینی در نسل نوجوان با کمک معلم

کاظمی با بیان اینکه امروز یکی از نیازهای مهم کشور امیدآفرینی در نسل نوجوان است اظهار کرد: امید آفرینی باید توسط معلمان انجام شود.

وی با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد تاکید دولت است ادامه داد: در سند تحول بنیادین نیز بر امیدآفرینی در دانش‌آموزان از سوی معلم‌ها اشاره شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در دولت سیزدهم بر اجرای سند تحول به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش بسیار تاکید می‌شود تصریح کرد: قطعا اجرای این سند محقق نمی‌شود مگر اینکه آثار آن را در مدارس ببینیم.

وی گفت: مدیران مدارس در اجرای این سند بسیار اثر گذار هستند چرا که مدیر مدرسه می‌تواند نقش هر کدام از معلمان را برای اجرای اهداف این سند محقق کند.

کاظمی تاکید کرد: مدیران مدارس نباید به مدیران اجرایی تبدیل شوند بلکه باید نقش آموزشی و راهبری را در مدارس داشته باشند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شاخص‌های دسترسی آموزشی و پوشش تحصیلی خوزستان وضعیت خوبی دارد اظهار کرد: اما متاسفانه آموزش و پرورش خوزستان در شاخص کیفیت نیاز به توجه و برنامه‌ریزی بیشتری دارد.

وی تاکید کرد: ارتقاء کیفیت آموزش باید به عنوان یکی از اصول بسیار مهم در آموزش و پرورش دنبال شود.

هدف اجرای طرح رتبه‌بندی ارتقای نظام تعلیم و تربیت است

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: توانمندسازی معلمان و نقش آن‌ها در امر آموزش و تربیت باید جدی‌تر دنبال شود.

وی گفت: ایجاد سوابق و سنجش تحصیلی در پایه‌های ششم و نهم نیز مدنظر این وزاتخانه است تا پایان هر پایه وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان بررسی شود.

کاظمی ادامه داد: متاسفانه در گذشته اطلاعات و رصد مناسبی از وضعیت آموزش استان‌ها نبود.

برگزاری امتحانات نهایی پایان هر مقطع تحصیلی

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی با مصوبه جدید برای ارزیابی هر مقطع برگزار می‌شود.

کاظمی تصریح کرد: متاسفانه در گذشته مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد و سیستم آموزشی به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان تنها به دنبال تست‌های کنکور بودند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمرکز بر یادگیری دانش‌آموزان است و بر اساس آموخته‌های طول سال تحصیلی در کنکور شرکت خواهد کرد.

کاظمی در ادامه با بیان اینکه یکی از نیازهای ضروری کشور مهارت آموزی است بیان کرد: نظام آموزشی باید به سمت مهارت‌آموزی حرکت کند و راه حل ایجاد اشتغال و توسعه تولید کشور با مهارت‌آموزی دانش آموزان رقم می‌خورد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از تمامی مسئولان، کارخانجات و شرکت‌های استان خواست تا برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزی پای کار بیایند.

کاظمی اظهار کرد: چهار درصد سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور ارتقا یافته و 213 هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی کشور افزوده شده است.

وی افزود: آیین‌نامه ملی تقویت وتوسعه مهارت‌آموزی قبل از هفته معلم در هیات دولت تصویب شد و نقش هر دستگاه در این آیین نامه مشخص شده است.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند