Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه افراد معلول برای تردد در شهر رشت با مشکلات زیادی مواجه هستند گفت: شهر رشت علاوه بر معلولان و نابینایان برای تردد افراد سالم هم ایمن نیست. ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حسین نحوی‌نژاد صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهر رشت به هیچ عنوان آمادگی پذیرفتن معلولان، سالمندان، نابینایان و حتی ناشنوایان را ندارد از کم‌کاری شهرداری در مناسب‌سازی محیط شهری سخن گفت و اظهار داشت: این شهر حتی برای تردد افرادی که دچار معلولیت نیستند هم مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان گیلان مناسب‌سازی محیط شهری برای معلولان جسمی و حرکتی و نابینایان را طبق قوانین و مقررات موجود، وظیفه دستگاه‌ها و شهرداری‌ها دانست و افزود: برخی از این حوزه‌ها وقتی با اعتراض ما در مورد عدم مناسب‌سازی مواجه می‌شوند کمبود بودجه را بهانه کرده و از تکلیف قانونی خود شانه خالی می‌کنند.

نحوی‌نژاد با بیان اینکه وی به عنوان یک مسئول دولتی از شرایط نامناسب شهری برای معلولان و نابینایان عذرخواهی می‌کند تصریح کرد: خیابان‌های شهر رشت و سایر شهرهای دیگر استان به گونه‌ای هستند که حتی برای تردد افراد عادی نیز مشکل‌ساز می‌شوند اما با تمام این احوالات کسی پاسخگو نقیصه‌های موجود نیست.

همایش روز عصای سفید در مازندران و خبر خوش تخصیص اعتبار قانون حمایت از معلولانفرصت اشتغال و امکانات رفاهی برای معلولان کردستانی فراهم نیستارگان‌های دولتی کردستان قانون 3 درصد استخدام معلولان را اجرا کنند

وی اوضاع بسیار بد بحث مناسب‌سازی شهرها برای معلولان، نابینایان و ناشنوایان در سطح کل کشور را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: گیلان در بین سایر استان‌های دیگر در حوزه مناسب‌سازی خدمات شهری اوضاعی به مراتب بدتر و وخیم‌تری دارد به طوری‌که زیر 30 درصد از اماکن عمومی آن برای معلولان مناسب‌سازی شده است.

مدیرکل بهزیستی استان گیلان مهم‌ترین علت وضعیت شهرستان‌های استان به لحاظ عدم رعایت اصول مناسب‌سازی امکانات برای معلولان  را بی‌توجهی شهرداری‌ها خواند و گفت: برای تحقق این مهم، قانون و کمیسیون به اندازه کافی در کشور وجود دارد اما عزم و اراده‌ای برای اجرایی کردن آن مشاهده نمی‌شود. 

نحوی‌نژاد با بیان اینکه ریاست کمیسیون مناسب سازی را وزیر کشور و در استان‌ها نیز استانداران بر عهده دارند خاطرنشان کرد: ما نمی‌گوییم که در کل کشور و یا در استان گیلان هیچ کاری در جهت مناسب‌سازی خدمات شهری و امکانات عمومی برای معلولان و نابینایان انجام نشده بلکه معتقدیم مجموعه این اقدامات بسیار ناچیز بوده است.

وی قائل شدن مجازات در ماده 5 قانون معلولان برای دستگاه‌هایی که مقررات مناسب‌سازی شهری را اجرایی نمی‌کنند مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: طبق این قانون هر فردی به عنوان یک شهروند می‌تواند به علت عدم مناسب‌سازی شهری برای معلولان از دستگاه متخلف به دادگاه دیوان عدالت اداری و یا سایر محاکم قضایی شکایت کند.

انتهای پیام/ ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی زندی فر عصر دوشنبه در حاشیه آغاز عملیات اجرایی دو پروژه راهداری در استان البرز اظهار کرد: عملیات اجرایی دو پروژه راهداری استان البرز با هدف افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای در محور قدیم کرج -هشتگرد و ماهدشت -کیانمهر با حضور استاندار البرز آغاز شد.

زندی فر افزود: این پروژه‌ها شامل پروژه بهسازی و ایمن سازی جاده قدیم کرج -هشتگرد حدفاصل انتهای کمالشهر تا پلیس راه کمالشهربه طول ۴ کیلومتر به صورت رفت و برگشت که شامل اجرای عملیات خاکبرداری- خاکریزی - زیرسازی و آسفالت به منظور تعریض محور قدیم کرج-هشتگرد همچنین جمع آوری نیوجرسی‌های وسط و اجرای روفیوژ وسط محور خواهد بود.

وی بیان کرد: برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با اشاره به اینکه حذف دو نقطه حادثه خیز در محورماهدشت -کیانمهراز دیگر پروژه‌های در دست اجرای این اداره کل در سال جاری است، تصریح کرد: عملیات بهسازی ایمن سازی و احداث واریانت محور کیانمهر - ماهدشت حد فاصل فرودگاه پیام تا شهرک پیام به طول ۲ کیلومتر به منظور حذف دو پیچ حادثه خیز از نوع واژگونی آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به اینکه از ۱۴ نقطه حادثه خیز تاکنون ۶ نقطه ایمن سازی شده است افزود: تلاش خواهیم کرد تا با جذب اعتبارات ۸ نقطه باقیمانده در محورهای مواصلاتی استان که حادثه خیز هستند را هر چه سریع‌تر ایمن سازی کنیم.

کد خبر 6098692

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی وسایل بازی کودکان در بوستان‌های شهری اراک
  • بهره مندی ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر از حمایتهای بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • فرهنگ سازی در سبک زندگی و تغذیه سالم نیاز ضروری امروز است
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد