Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور گفت: با توجه به ابعاد بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه داریم آن را تبدیل به گفتمان کرده و در سطح جامعه عملیاتی سازیم. ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۷ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مهدی قره‌شیخلو عصر امروز در جمع روسای مراکز دارالقرآن کریم استان‌های غرب کشور اظهار داشت: نشست‌های فصلی مسئولان دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان‌های کشور در قالب 6 منطقه و به صورت فصلی برگزار می‌شود تا آنها با تبادل نظر، تجربیات موفق خود را به یکدیگر انتقال دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌‌بیاینه گام دوم انقلاب ‌تفسیر قرآن کریم و تحلیل سیره ائمه معصومین (ع) است‌آغاز فاز جدید طرح استعدادهای درخشان قرآنیگزارش ویدیویی تسنیم از موسسه‌ای که 4هزار حافظ کل قرآن تربیت کرده است

وی با بیان اینکه استان‌های غرب کشور تا امروز توانسته‌اند این جلسات را منظم برگزار کنند، بیان کرد: علاوه بر تضارب آرا در این جلسات، مسئولان دارالقرآن استان‌ها می‌توانند با همکاری یکدیگر کارهای مشترک و فرا استانی در بخش‌های مختلف  انجام دهند تا اینگونه تبادل فرهنگی- قرآنی نیز بین مردم اتفاق بیفتد.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور عنوان کرد: نزدیک به 40 سال است که ما در کشور کارهای عمرانی و ساختاری اقداماتی را در عرصه فعالیت‌های قرآنی انجام می‌دهیم و توانستیم نسبت به ابتدای انقلاب تا امروز برنامه‌های مختلف و خوبی را اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه پیش از پیروزی انقلاب کشور ما تنها دو بار توانست در صحنه رقابت‌های بین‌المللی در عرصه قرآنی امتیاز به دست آورد گفت: در طول 40 سال گذشته علاوه بر این که توانستیم در صحنه رقابت‌های بین‌المللی قرآن بیش از 200 رتبه به دست آوریم، توانستیم با اجرای برنامه‌های مختلف تعداد حافظان قرآن را به بیش از 70 هزار نفر  افزایش دهیم.

رئیس مرکز دارالقرآن تبلیغات اسلامی کشور با اعلام اینکه 81 درصد از 70 هزار حافظ قران کریم را بانوان تشکیل می‌دهند، ابراز کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون بیش از 10 هزار تشکل قرآنی توسط مردم در کشور شکل گرفته که تنها در این عرصه و زیر نظر مجموعه تبلیغات اسلامی فعالیت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به ابعاد بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه داریم آن را تبدیل به گفتمان کرده و عملیاتی سازیم، اظهار داشت: اگر رهبری می‌فرمایند باید نگاهمان به چهل ساله اول انقلاب نقادانه و منصفانه باشد و یا اینکه باید به گسترش فضای معنوی در کشور توجه کنیم، مباحثی هستند که مبانی آن ها با تاسی به قرآن و عترت شکل می‌گیرد، همانطور که لازمه تحقق تمدن نوین اسلامی نیز توجه به این دو اصل است.

قره‌شیخلو ابراز کرد: ما باید در حوزه قرآن کریم و آموزش آن نگاه جدیدی داشته باشیم چرا که در طول 40 سال گذشته به اندازه کافی در بحث ساختاری و شکلی کار کردیم و حالا باید امروز متناسب با نیاز جامعه، مردم و تحولاتی که در حال رخ دادن است برنامه‌های قرآنی را ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه ما باید به مردم نشان دهیم قرآن کریم چگونه می‌تواند مشکلات زندگی آنها را حل کند، مطرح کرد: برای تحقق این موضوع ما باید علاوه بر راه‌اندازی بخش عترت در کنار دارالقرآن به لزوم تدریس کتاب‌هایی چون نهج البلاغه و صحیفه سجادیه  نیزتوجه کنیم تا بتوانیم میزان انس مردم با قرآن کریم را افزایش دهیم .

رئیس مرکز دارالقرآن تبلیغات اسلامی کشور تصریح کرد: قرائت روزانه قرآن کریم رمز اتصال مردم به قرآن است، موضوعی که ما برای تحقق آن در ماه مبارک رمضان گام بلندی برداشتیم اما متاسفانه با فرا رسیدن عید فطر این موضوع را به فراموشی می‌سپاریم به گونه‌ای که در جامعه کمرنگ شود.

وی با تاکید براینکه اگر می‌خواهیم تمدن نوین اسلامی محقق شود، باید قرآن کریم در زندگی روزانه مردم جایگاه خودش را بیابد، عنوان کرد: از دیگر موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرند تلاوت همراه با تأمل و تدبر در آیات قرآن است موضوعی که سبب می‌شود بسیاری از مشکلات روزانه مردم بر طرف شود.

قره‌شیخلو تلاش برای فهم عمیق از  قران کریم را از دیگر وظایف جامعه قرآنی دانست و گفت: اگر آیات قرآن در جامعه ما عملیاتی شود آن وقت مشکلات اقتصادی، سیاسی، خانوادگی و فرهنگی کشور نیز حل می شود، موضوعی که خود خدادر قرآن کریم نیز آن را تاکید کرده است.

وی با اشاره به اینکه ما سالهاست برای اصلاح وضعیت اقتصادی کشور تلاش می‌کنیم اما به نتیجه نمی رسیم چراکه از نظر فرهنگی با مشکلاتی روبه‌رو هستیم، اظهار داشت: سه سال است که موضوع سبک زندگی قرآنی را در تبلیغات اسلامی مورد توجه قرار داده و برای آن دوره‌های آموزشی همراه با محتوا و استاد تهیه کرده‌ایم که امیدواریم امسال بتوانیم بخشی از آن را اجرایی کنیم.

رئیس مرکز دارالقرآن تبلیغات اسلامی کشور اجرای برنامه‌های قرآنی به همراه تفسیر قرآن در کشور را یک فرصت طلایی برشمرد و عنوان کرد: ما باید تلاش کنیم محتوای خوب و مناسبی را متناسب با اقتضائات جامعه به مردم ارائه دهیم.

انتهای پیام/ح

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۳۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار هیات رییسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد، اظهار کرد: هرچه تلاش کنیم که حوزه در تراز انقلاب اسلامی باشد، کم است.

وی با اشاره به اینکه البته دستاوردهای حوزه بسیار ارزشمند هستند، مطرح کرد: اگر این دستاوردها را با آمال و آرزوهای حوزه مقایسه کنیم قطعاً درخواهیم یافت که عقب هستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه نیازهای بی‌پایانی وجود دارد، عنوان کرد: در فضای بین الملل بی‌نهایت ظرفیت پذیرش، استعداد و استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در داخل نیز ظرفیت‌ها و بسترهای فوق العاده‌ای فراهم است، خاطرنشان کرد: اصل ۴ قانون اساسی می‌گوید که تمام قوانین و تصمیماتی که در نظام اتخاذ شود باید مبتنی بر اسلام باشد.

آیت الله اعرافی اضافه کرد: همین محور قانونی یک زمینه بی‌نهایت برای کار ایجاد می‌کند که البته در سمت مقابل نیز چالش‌ها و موانع بسیار بالا است.

وی با بیان اینکه امروز دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی برای الحاد سرمایه‌گذاری بسیاری انجام می‌دهد، تصریح کرد: سه نکته نیاز بی‌نهایت، چالش‌های متعدد و آمال و اهداف حوزه و انقلاب اسلامی باید در کنار یکدیگر دیده شود.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه در این مسیر هم‌‎افزایی، همکاری و همدلی بسیار مهم است، یادآور شد: در این منظومه فکری قطعاً مجمع نمایندگان طلاب دارای نقش و کارکرد ویژه هستند.

وی اضافه کرد: به عنوان مدیریت حوزه بر قراردادی که با مجمع نمایندگان طلاب مبنی بر بررسی و اعلام نظر طرح‌های حوزوی داریم، پایبند خواهیم بود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه تقریباً یک دوره برنامه پنج‌ساله حوزه به اتمام رسیده است، گفت: دومین برنامه پنج‌ساله حوزه درحال تدوین است که مشارکت مجمع نمایندگان طلاب در آن می‌تواند بسیار موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه انتقال و انعکاس مسائل حوزه‌های استان‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد، بیان کرد: اظهارنظر نمایندگان یک استان می‌تواند در اعلام طرح و برنامه برای آن استان اثرگذار خواهد بود.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه نمایندگان طلاب می‌توانند گفتمان‌ساز مباحث انقلابی و طرح‌های حوزوی باشند، اظهار کرد: در این عرصه نیازمند اقدامات جدی‌تری هستیم.

کد خبر 6098879

دیگر خبرها

  • جوان‌گرایی نباید تبدیل به مسابقه قدرت‌طلبی جوانان شود
  • فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست
  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج