Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ صبح امروز از 9 انبار محل نگهداری کالاهای احتکار شده که توسط معاونت مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تهران بزرگ شناسایی و کشف شده بود، بازدید به عمل آورد. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ درخصوص انبارهای شناسایی شده در جاده ورامین، کهریزک، مهدی‌آباد، جاده خاوران و جاده واوان اظهار داشت: طی عملیاتی که طی هفته گذشته توسط معاونت مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تهران انجام شد 9 انبار محل نگهداری غیرقانونی انواع مواد غذایی از قبیل برنج،‌حبوبات، نشاسته، چای، ادویه‌جات به همراه دهها هزار حلقه لاستیک انواع خودروهای صنعتی و سواری، دهها هزار رینگ خودرو و بیش از 3 هزار پالت چون MDF مجموعا به ارزش تقریبی 320 میلیارد تومان کشف و ضبط شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: لاستیک‌هایی که در این سوله‌ها کشف شد بیش از 2 سال از زمان تولید آنها گذشته بود و بعضا تاریخ تولیدشان 2016 میلادی بود که کیفیت لاستیک‌های اولیه را نداشتند و چون در شرایط نامناسب در فضای باز و زیر آفتاب نگهداری می‌شدند این شرایط باعث عدم امکان و قابلیت استفاده از آنها شده است. 

این مقام ارشد پلیس تهران تصریح کرد: بیشتر لاستیک‌ها تولید کارخانه‌های داخل بوده اما به واسطه نگهداری نامناسب و طولانی‌ مدت قابلیت استفاده در خودروها را ندارند؛ اما صاحبان آنها با سودجویی قصد داشتند آنها را در بازار توزیع کنند. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اعلام این مطلب که باید با ایجاد یک سازوکار نظارتی مناسب بر توزیع ارز، زمینه را فراهم کرد تا کالاها به ویژه کالاهای اساسی در سطح بازار به درستی عرضه شده و در اختیار مردم قرار بگیرند به کشف صدها حلقه لاستیک خودروهای سنگین و صنعتی پرداخت و اعلام کرد: در زمینه خودروهای سنگین نیز مدت‌ها است که دچار مشکل‌ هستیم و طبیعتا کسانی که ارز را وارد می‌کنند از جمله بانک مرکزی، وزارت صنعت،‌معدن و تجارت باید سازوکار مناسبی تعریف کنند اما متاسفانه تاکنون هیچ سازوکار نظارتی مناسب برای عرضه کالا در بازار اعلام نشده است

عالی‌ترین مقام انتظامی پایتخت تصریح کرد: هزاران انبار در این مناطق وجود دارد؛ باید اقدامات نظارتی بر آنها صورت گیرد تا کالاها با ارز دولتی یا هر ارزی که وجود دارد به بازار وارد شود. 

سردار رحیمی با اعلام این مطلب که مردم به اقلام اساسی نیاز دارند گفت: مالکان و عرضه‌کنندگان و از طرفی دستگاه‌های نظارتی باید وارد عمل شده تا مشکلات را سامان دهند. 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف کالاهای احتکار شده کشف شده چیست، گفت: همه این کالاها در اختیار وزارت صنعت،‌معدن و تجارت و اداره تعزیرات حکومتی استان تهران قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۵۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، سید عماد شاهرخی امروز در جلسه تنظیم بازار استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه سال گذشته به ویژه روزهای پایانی سال نه تنها کمبودی در زمینه تامین کالاهای اساسی نداشتیم بلکه در بعضی از کالاها مانند مرغ مازاد نیاز استان هم تولید داشتیم، اظهار کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که پیش بینی می‌کنیم به ۴ میلیون قطعه برسد.

به گفته وی ۴ میلیون قطعه جوجه ریزی ۳۰ درصد از نیاز استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی به موجودی کالاهای اساسی هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۱۹۸۴ تن برنج، ۴۲۴ تن شکر، ۲۰ تن گوشت قرمز منجمد، ۱۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد، ۱۳ هزار تن ذرت وارداتی، ۲ هزار و ۴۰۰ جو وارداتی، ۵ هزار تن کنجاله سویا وارداتی و ۶۲ هزار تن گندم موجودی کالاهای اساسی استان است.

وی به گزارش بازرسی‌های انجام شده در فروردین ماه سال جاری هم اشاره کرد و گفت: در فروردین ماه سال جاری ۸ هزار و ۷۱۷ بازرسی از نان و سایر اقلام در سطح استان انجام شد که منجر به تشکیل ۸۶۰ پرونده شد.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ارزش ریالی تخلفات انجام شده ۲ میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان بوده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903017

دیگر خبرها

  • کشف دو محموله سوخت قاچاق در خوزستان
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • پیکر یک شهید گمنام در فاتب آرام گرفت
  • «سقف‌گذاری برای اجاره‌بها» به قانون تبدیل شد
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک